Kies welk type sessie je wilt daarna hoe lang en ga verder met het maken van de afspraak, let op maak je bestelling af tot en met de winkelwagen waar je kiest hoe je wilt betalen. Direct na het voltooien van je afspraak krijg je een email met de bevestiging. Tot ziens in de praktijk.
[ameliacatalogbooking employee=1]

Ben je toe aan wat ontspanning of voel je je al een tijdje niet lekker? Misschien heb je je afgevraagd of er meer in het leven is dan wat je nu ervaart en wil je een hoger doel bereiken.

Als je het gevoel hebt dat je energie constant wegvloeit en je weet niet zeker waarom, dan is het mogelijk dat je te maken hebt met een blokkade. Deze blokkade zorgt ervoor dat je energie weglekt, waardoor je de benodigde energie voor je dagelijkse bezigheden mist.

Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om te helpen! Mijn naam is Laurée Sine en het is mijn passie en levenswerk om het geluk terug te brengen in het lichaam en de geest van mensen. In mijn praktijk in Obdam bied ik verschillende sessies aan, waaronder heerlijke ontspanningsmassages, warmwater floatmassages, detoxmassages en mind/body/soul-sessies.

Of het nu voor jezelf, je partner of je gezin is, ik nodig je uit om een ​​afspraak met mij te maken, zodat we kunnen uitzoeken welke sessie het beste bij je past.

Ik ben gespecialiseerd in het werken met kinderen, hen helpen verbonden te blijven met hun doel hier op aarde. Dus als je kleintjes hebt die wat begeleiding kunnen gebruiken, help ik ze ook graag.

Laten we samenwerken om de vreugde en vitaliteit in je leven terug te brengen!

Als je niet eerder bij mij geweest bent, leg ik je hier graag uit in “Lees Meer” .
Contact

Graag zien wij je terug in Obdam

Bezoek adres

Dobbber 9

1713GK – Obdam

Phone: +31 640809675


Geen reacties

Geef een reactie